top of page
Personal training op locatie.jpg

HIGH ENERGY JUNGLE
Hoe kan ik jou helpen?

Bij Hej. Personal Training draait alles rond functioneel trainen.

We gaan sporten in functie van het lichaam. ​We sporten met een duidelijk doel, zijnde fitter worden in het dagelijkse leven. Iedere oefening helpt jou om jouw sportieve- of fysieke doelstellingen te bereiken. 

Maar wat is functioneel trainen nu eigenlijk? Er wordt vooral gewerkt op basis van lichaamsgewicht en met klein materiaal. We focussen op het individu. Welke bewegingen helpen jou om een gezondere en fittere versie van jezelf te worden. 

Er zijn verschillende voordelen gelinkt aan functioneel trainen:

  • Verhoogde mobiliteit

  • Betere houding

  • Minder kans op blessures

  • Alledaagse taken worden makkelijker

  • Meer zelfvertrouwen

  • Meer energie

  • Het volledige lichaam wordt sterker

Hej. Personal training aan huis.png
Hej. Programma's op maat V.png
Hej. Personal training in de studio.png
Logo hej. personal training
Hoe verloopt een trainingsessie bij Hej.

Ik geloof dat sport een gigantisch effect heeft op ons mentaal welzijn. Daarom heb ik tijdens de training ook oog voor jouw mentale gezondheid. 

Hej is een veilige plaats. Je kan bij mij terecht met al jouw vragen, bedenkingen, problemen… Tijdens iedere trainingssessie is er voldoende ruimte voor gesprek. Je kan mij zien als een vertrouwenspersoon, maar dan met beroepsgeheim. 

 

Daarnaast gaan we natuurlijk sporten! Zoals hierboven aangegeven, zijn alle trainingen functioneel ingericht. De focus ligt op terug fitter worden met als logisch gevolg ook gezonder. Is jouw doel gewichtsverlies, dan zijn de verloren kilo’s mooi meegenomen, maar dit wordt minder opgevolgd. Je zal eenmalig gewogen worden voor de eerste training en nadien ongeveer om de twee maanden. 

Wil je graag weten wat klanten over Hej zeggen? Hier kan je enkele reviews vinden.

Hej. Personal training op locatie.png
bottom of page